0

Accesorii keyserie

Cap de tratament pentru orice situație

Sistemul unic al keyserie, cu accesorii interschimbabile, permite accesul optim la diverse zone ale corpului. Dispozitivele medicale keyserie sunt echipate cu componente opționale variate, oferind o flexibilitate maximă în tratamente. Aceste componente pot fi utilizate în cadrul aparatelor physiokey, sanakey și dermakey. De exemplu, dispozitivul medkey vine cu o gamă completă de accesorii interschimbabile, utilizând un sistem revoluționar de blocare de tip rotor. Prin intermediul acestor extensii, puteți beneficia de diverse forme de terapie, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Accesorii interschimbabile

Fascia Flow

Forma specială a fascia-flow oferă un feedback excelent pentru degete, facilitându-le în mod semnificativ datorită efectului de pârghie. De asemenea, este prevăzut cu un strat de cauciuc în partea inferioară pentru o aderență optimă. De asemenea, acesta a fost proiectat pentru a rezista chiar și la presiuni ridicate în timpul tratamentului.

cumpără Acum

Scaner Highpro

Cu ajutorul scanerului Highpro, puteți monitoriza în timp real fiecare mișcare de pe corpul pacientului pe tableta dvs., afișând rezultatele sub formă grafică. Scanerul este dotat cu tehnologie semi-artificială, un senzor de mișcare și un microprocesor integrat independent. Acest accesoriu comunică independent cu dispozitivul medkey prin intermediul unui sistem de magistrală, transmitând rezultatele în timp real pe tableta dvs.

cumpără Acum

Cap Highpro

Datorită formei sale dreptunghiulare, acest accesoriu este ideal pentru obținerea rezultatelor de măsurare precise în modul diagnostic al dispozitivului physiokey.

cumpără Acum

Cap Pieptăn

Acest accesoriu este echipat cu dinți rotunziți, asigurând un contact ideal cu pielea, chiar și în zonele cu pilozitate sau blană animală.

cumpără Acum

Cap Matrix

este alegerea ideală pentru tratamentele sistemului miofascial și pentru îngrijirea țesutului conjunctiv în general.

cumpără Acum

Cap Standard

Capul interschimbabil standard este un accesoriu esențial și versatil potrivit pentru dispozitivele medkey, physiokey, sanakey și dermakey.

cumpără Acum

Cap Trigger

Este utilizat în principal în zonele punctelor de declanșare adânci și este ideal pentru captarea mușchilor încordați. Datorită formei sale speciale, acesta permite accesul chiar și la cele mai mici structuri, cum ar fi articulațiile degetelor de la mâini sau de la picioare.

cumpără Acum

Cablu Conector

Puteți conecta atât electrozi textili, cât și electrozi adezivi cu ajutorul cablului conector. Pentru a realiza această conexiune, trebuie să utilizați ambele conexiuni disponibile pe cablul conector, fie conectând doi electrozi textili, doi electrozi adezivi, sau câte un electrod textil și un electrod adeziv.

cumpără Acum

Tableta medkey

Face parte din setul profesional medkey și poate fi utilizată exclusiv împreună cu acesta. Funcționează ca un instrument de documentare, înregistrând durata, eficacitatea și zonele tratate cu medkey. Documentația înregistrată poate fi accesată ulterior și poate fi prezentată pacienților pentru a le arăta progresul obținut. Tableta are și alte funcții utile, precum monitorizarea în timp real, parametri personalizați, bibliotecă media cu instrucțiuni terapeutice și ghiduri de utilizare pentru medkey.

cumpără Acum

Electrozi textili și adezivi

Electrozii textili și adezivi sunt o alegere excelentă pentru a vă trata pacienții cu produsele din seriakey. Pentru a conecta acești electrozi la medkey, physiokey, sanakey sau dermakey, veți avea nevoie de un cablu de conectare separat ca accesoriu interschimbabil. Cablul conector vă permite să ocupați ambele conexiuni, astfel încât să puteți utiliza fie doi electrozi textili, doi electrozi adezivi sau câte un electrod textil și un electrod adeziv. Această versatilitate vă oferă mai multe opțiuni pentru a personaliza tratamentul și a obține rezultate optime pentru pacienți.

Set Textil

cumpără Acum

Cu setul textil, aveți acces la o varietate de produse individuale, inclusiv electrozi textili și adezivi, la un preț special. Acest set cuprinde cotiera, mănușa, genunchiera, șoseta textilă și electrozi adezivi. Indiferent de zona de tratament, veți avea la dispoziție soluții textile și adezive de înaltă calitate pentru a asigura o terapie eficientă și confortabilă pentru pacienți.

Cotieră Textilă

cumpără Acum

Cotiera textilă este concepută special pentru a fi utilizată pe zona cotului. Acesta se conectează la dispozitiv prin intermediul cablului conector. Cu acesteia, puteți aplica o terapie precisă și focalizată pentru afecțiunile specifice ale cotului. Fiind un accesoriu versatil, cotiera oferă confort și flexibilitate în timpul tratamentului.

Mănușă Textilă

cumpără Acum

Mănușa textilă este ideală pentru terapia manuală. Prin purtarea de mănuși de unică folosință sub mănușele textile, impulsul terapeutic este transmis doar pacientului, oferind o stimulare manuală precisă. Aceasta extinde posibilitățile terapiei bioadaptative. Cu ajutorul mănușii textile, puteți oferi un tratament manual precis și personalizat pacienților dvs.

Stație și cablu de încărcare

Stația de încărcare este destinată dispozitivelor medkey, physiokey, sanakey și dermakey, oferindu-vă posibilitatea de a le încărca și de a le depozita în siguranță. Prin utilizarea stației și a cablului de încărcare, puteți asigura întotdeauna o încărcare optimă a bateriei dispozitivului, astfel încât să fie pregătit pentru utilizare. Stația de încărcare este proiectată pentru a vă oferi un suport stabil și sigur, permițându-vă să păstrați dispozitivel în siguranță și gata de utilizare în orice moment.

Stația de bază 
medkey

cumpără Acum

Face parte din setul profesional. Oferă dispozitivului o  încărcre prin inducție pe care o puteți folosi și pentru a vă încărca smartphone-ul

Cablu de încărcare 
medkey

cumpără Acum

Cablul de încărcare pentru medkey este inclus în setul profesional.

Stația de bază keyserie

cumpără Acum

Stația de bază și încărcare este potrivită pentru physiokey, sanakey și dermake y

Cablu de încărcare
keyserie

cumpără Acum

Cablul de încărcare este potrivit pentru physiokey, sanakey și dermakey.

Genți și huse de transport

Pentru a vă asigura o depozitare și transport sigure pentru dispozitivul și accesoriile keyserie, vă punem la dispoziție genți și huse de înaltă calitate. Husa noastră mică este ideală pentru a păstra physiokey, sanakey sau dermakey separat. Pentru a vă oferi mai mult spațiu, avem și genți mari care vă permit să depozitați dispozitivul și accesoriile într-un mod organizat. Cu gențile și husele noastre, vă puteți proteja produsele keyserie în mod optim și puteți completa perfect echipamentul dumneavoastră.

Geanta medkey

cumpără Acum

Geanta de înaltă calitate pentru medkey și toate componentele sunt incluse în setul profesional

Geanta keyserie

cumpără Acum

Geantă de înaltă calitate este potrivită pentru physiokey, sanakey sau dermakey, precum și pentru componentele opționale

Husa keyserie

cumpără Acum

Îți poți depozita și transporta physiokey, sanakey sau dermakey singur în husa de înaltă calitate.

Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00