0

cheia fru​museții holistice

Rezultate mai bune din produsele cosmetice

dermakey este conceput pentru utilizarea în domeniul cosmetic. Cu toate acestea, dispozitivul își are originile în tehnologia medicală și este rezultatul a peste 20 de ani de experiență în acest domeniu. 
Acest lucru se reflectă și în materialele de înaltă calitate, cum ar fi contacte de aur, oțel chirurgical și ASA. Calitatea ridicată este completată de cea mai recentă tehnologie, cele mai înalte cerințe privind ușurința în utilizare, un design remarcabil și un simț al esteticii. 

Comandă ACUM

Funcțiile                  
 vă sprijină îngrijirea pielii​ zilnic

Două moduri eficiente pentru o piele 
frumoasă și sănătoasă

Bioreglare Adaptivă

În modul bioreglare, dermakey crează un dialog cu corpul tău. Dispozitivul emite impulsuri care măsoară rezistența pielii și detectează diferite proprietăți ale pielii. dermakey reacționează la aceasta și adaptează continuu impulsurile, prin care efectele în țesutul conjunctiv local, precum și efectul holistic, neuronal sunt controlate.

Key-Phoresis

Acest mod este o iontoforeză avansată. Tehnică de transport este folosită pentru terapia cu creme. Aceasta servește la aplicarea pe piele a produselor cosmetice precum creme, loțiuni sau unguente mai rapid și intens, astfel încât efectul de îngrijire să se poată desfășura și mai bine.

principiul terapiei de bioreglare adaptivă

1.Livrarea 
impulsului
Primul impuls este emis de către dispozitivele 
keyserie de îndată ce există contact cu pielea.
2.Absorbție 
de către corp
Acest impuls ajunge sub piele doar la o zecime de milimetru. 
Receptorii pielii procesează stimulul aparatului.
3.Transmiterea 
impulsului 
După ce impulsul a fost primit de către organism, informația este transmisă la nivelul coloanei vertebrale și neuroumorale.
4.Adaptarea 
si livrarea
„Reacția de răspuns” sub forma unei modificări a proprietăților de amortizare a țesuturilor este măsurată de dispozitivul. 
Livrarea reînnoită a impulsului este apoi adaptată la acest „răspuns al corpului”.
Află mai multe

BENEFICII ALE TERAPIEI CU IMPULSURI BIOADAPTIVE

 Tehnologia permite măsurători constante ale rezistenței pielii și țesuturilor. Fiecare impuls de terapie este adaptat în mod individual la situația corpului.
 Scopul terapiei este ameliorarea rapidă a durerii acute sau cronice și îmbunătățirea funcțională a disfuncțiilor musculare și organice.

DESCOPERĂ

Îmbunătățiți efectul ingredientelor active cu 
KEY-PHORESIS

aplicați ingrediente active din creme și alți agenți externi în straturile mai profunde ale pielii, îmbunătățind astfel efectul acestora de mai multe ori

DESCOPERĂ

Tehnologie dovedită într-un design remarcabil

A

B

C

D

A) Electrod schimbabil

Sistemul de cap interschimbabil este robust și ușor de utilizat. Datorită diferitelor capete interschimbabile, care sunt disponibile separat, dermakey-ul dumneavoastră este deosebit de flexibil. In acest fel, puteti decide cu usurință ce cap interschimbabil va fi folosit pentru tratamentul respectiv.

B) Baterie litiu-ion

dermakey are o baterie litiu-ion de înaltă calitate. Acest lucru permite un timp de tratament de până la 6 ore per încărcare și este foarte durabil datorită gestionării încărcării.

C) Electrozi laterali pentru Key-Phoresis

Sunt necesari pentru terapia cu creme sau key-phoresis ca contraelectrozi la electrodul capului interschimbabil. Le atingi automat când folosești dermakey, contactul tău declanșează efectul de electrod. Contactul cu pielea pacientului este necesar pentru a completa cercul.

D) Ecran tactil TFT

Datorită afișajului tactil, dermakey-ul tău poate fi operat intuitiv. Navigați cu ușurință prin diferitele meniuri și atingeți opțiunea dorită. Zona inferioară și superioară a afișajului este blocată automat după 3 secunde, afișajul din mijloc încă 5 secunde mai târziu. Pentru a debloca ecranul, apăsați pur și simplu butonul de pornire.

specificații tehnice

Tehnologia bateriei Li-ion
Dimensiuni: 185 x 51 x 28 mm (L x l x H)
Aprox. 6 ore timp de funcționare
Greutate180g
Ecran tactil TFT de 2,2"
Reîncărcare USB
Tensiune de încărcare: 5V +/- 0.5V max.
Timp de încărcare aprox.180 min.

o povestea de succes din lumea sportului

Află mai multe

Accesorii opționale 

cheia frumuseții tale

Vă puteți completa dermakey-ul cu accesorii opționale. Capetele interschimbabile pot fi schimbate folosind un sistem de clic și transforma dermakey intr-un dispozitiv cât mai flexibil posibil. În acest fel, îți poți adapta cu ușurință dispozitivul la tratamentul dorit. Descoperiți o gamă largă de capete interschimbabile în magazinul nostru online

Descoperă

Fascia Flow
terapia fasciei și
punctelor de
declanșare

Fascia-Flow vă oferă posibilitatea de a combina terapia manuală pentru fascie și punctele de declanșare cu terapia de impuls bioadaptativ dovedită a dermakey-ului. În acest fel, vă puteți trata pe dumneavoastră sau pe pacienții dumneavoastră mai îndeaproape și mai intens – cu acuratețe maximă la cel mai înalt nivel de precizie. Beneficiezi de forma specială de prindere optimă pentru degetul mare, astfel îți ușurează degetele și mâna. Combinați Fascia-Flow cu modul Key-Phoresis pentru a  ajuta produsele cosmetice să fie absobrite în profunzime în țesut și pentru a crește efectul acestora.

Comandă ACUM
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00