TRY BEFORE BUY

ÎNCERCAȚI ÎNAINTE DE CUMPĂRA

Satisfacția clienților este prioritatea noastră principală

Pentru ca clienții noștri să se poată convinge de calitatea înaltă și eficacitatea dispozitivelor noastre înainte de a le cumpăra, am creat trei opțiuni care permit tuturor să se familiarizeze cu metodele inovatoare de tratament în avans. ​Contactați-ne pentru o prezentare live sau online, închiriați unul dintre dispozitivele noastre sau rezervați un pachet special de auto-tratament, astfel încât să fiți mulțumiți și să puteți selecta dispozitivul medical potrivit pentru situația dumneavoastră. Pentru informații mai detaliate vă rugăm să ne sunați sau folosiți formularul nostru de contact.

Prezentări online și la fața locului

Dacă sunteți interesat de unul dintre dispozitivele noastre medicale și aveți nevoie de informații mai detaliate despre funcționare și aplicare înainte de a cumpăra sau dacă aveți întrebări, suntem bucuroși să vă oferim o prezentare online gratuită.
Pentru grupuri mai mari de persoane fizice și private, precum și pentru cluburi profesionale sportive, clinici, centre de recuperare, cabinete medicale sau centre de terapie, putem oferi o prezentare live la fața locului de către unul dintre consultanții noștri. Prezentările la fața locului au în mod clar avantajul că dispozitivele noastre pot fi testate direct pe corpul participanților, ceea ce face mult mai ușor de înțeles efectul rapid și pozitiv al tratării simptomelor durerii cronice sau acute.

Inchirierea dispozitivului

Pentru companii, cluburi sportive și medici independenți, practicieni non-medici sau terapeuți, oferim opțiunea de închiriere lunară a dispozitivelor noastre. Convingeți-vă de posibilitățile oferite de dispozitivele noastre în munca dumneavoastră de zi cu zi. Dacă decideți să cumpărați dispozitivul după perioada de închiriere, vom deduce integral prețul de închiriere plătit până la acel moment din prețul de achiziție.

Pachete de auto-tratament

Puteți testa dispozitivele noastre medicale certificate  timp de 1-2 zile. Această ofertă se adresează în mod special persoanelor fizice care doresc să se convingă de modul de acțiune și opțiunile de auto-tratament înainte de a face o achiziție. Aceste pachete personalizate oferă cazare, închiriere al dispozitivul și o introducere în metodele de auto-tratamentul eficient. Pentru mai mute detalii vă rugam să ne contactați.

 +40 (784) 745-261