0

Terapia cu impulsuri bioadaptive

tratați afecțiunile
acute și cronice

Tehnologia avansată permite măsurători precise ale rezistenței pielii și țesuturilor, permițând adaptarea fiecărui impuls de terapie în mod individual pentru nevoile specifice ale pacientului. Scopul terapiei este de a ameliora rapid durerea, de a îmbunătăți funcționalitatea musculară și organică și de a facilita o recuperare optimă după accidente și intervenții chirurgicale.

Ce este terapia cu impuls bioadaptativ ?

Terapia cu impulsuri bioadaptative reprezintă o formă specializată de electroterapie reglementată, utilizată în toate dispozitivele medicale keyserie. Această terapie a fost cercetată și testată timp de peste 20 de ani. Teoria controlului porții a oferit explicații cu privire la influența impulsurilor electrice asupra organismului uman încă din 1965, deschizând calea către numeroase aplicații în domeniul terapeutic.

Cercetările și dezvoltările recente în acest domeniu au condus la descoperirea unei tehnologii care permite adaptarea impulsurilor la organism în timp real. Prin intermediul acestei tehnologii, primul impuls este direcționat numai către straturile superficiale ale pielii, fără a afecta țesutul subiacent în mod accidental. Această abordare permite măsurarea proprietăților de amortizare ale țesuturilor și evaluarea reacției organismului la impuls printr-un procesor integrat.

Pe baza acestor date de măsurare, dispozitivele din seria Key adaptează și generează un semnal de răspuns în fracțiuni de secundă. Procesul de bioadaptare are loc nu doar o singură dată, ci de mai multe ori pe secundă. Prin variația constantă a impulsurilor și prin selectarea individuală a algoritmilor de tratament, terapia produce modificări funcționale reglatorii într-un interval de timp adecvat. Terapia cu impulsuri bioadaptative stabilește un dialog cu corpul și, în cele din urmă, este controlată de către pacient însuși.

Impulsurile bioadaptive au un impact pozitiv asupra sistemului nervos vegetativ și, implicit, asupra proceselor de adaptare și reglare proprii ale organismului. De aceea, terapia din seria Key este utilizată în special pentru ameliorarea simptomelor acute și cronice, precum și pentru tratamentul disfuncției musculare și organice. Terapia bioadaptativă oferă o abordare eficientă și non-invazivă pentru promovarea vindecării și restabilirea funcționalității organismului.

Principiul terapiei

1. Livrarea impulsului

Primul impuls este emis de către dispozitivele 
keyserie de îndată ce există contact cu pielea
2. Absorbție de către corp

Acest impuls ajunge sub piele doar la zecime de milimetru. Receptorii pielii procesează stimulul aparatului

3. Transmiterea impulsului

După ce impulsul a fost primit de către organism, informația este transmisă la nivelul coloanei vertebrale și neuroumorale 
4. Adaptarea și livrarea

„Reacția de răspuns” sub forma unei modificări a proprietăților de amortizare a țesuturilor este măsurată de dispozitivul. 
Livrarea reînnoită a impulsului este apoi adaptată la acest „răspuns al corpului”.
După terapia cu dispozitivele medicale keyserie, peste 80% dintre pacienți observă o schimbare semnificativă a simptomelor 

Indicații și domenii de aplicare

Scopul terapiei cu impuls bioadaptativ este ameliorarea durerii acute și cronice, îmbunătățirea circulației sângelui și stimularea pasivă a mușchilor pentru următoarele domenii de aplicare

 • sistem nervos
 • sistemul musculoscheletal
 • tractului digestiv
 • zona urogenitală

Timpul de tratament cu dispozitivele medicale keyserie este recomandat de la câteva minute până la maxim o oră. În cele mai multe cazuri, aplicarea se realizează cu dispozitivul mutat pe piele.

Dispozitivele medicale de înaltă calitate din seria keyserie sunt certificate clasa II-a și I-b. Acestea pot fi utilizate atât de către profesioniștii din domeniul medical, cât și de către medicii amatori în confortul propriului lor cămin. De asemenea, aceste dispozitive pot fi folosite cu succes și în domeniul cosmetic, fie acasă, de către pacienți, fie de către specialiști în saloanele de înfrumusețare.

 • pe răni ale pielii, de exemplu răni deschise sau răni care nu s-au vindecat complet
 • în orificiile corpului
 • pentru persoanele cu implanturi active, de exemplu stimulatoare cardiace
 • în zona uterului la femeile însărcinate
 • peste tumori
 • în aritmii cardiace
 • în boli maligne fără sfatul medicului
Efecte secundare

Terapia cu impulsuri bioadaptative are extrem de puține efecte secundare. Cu toate acestea, următoarele cazuri pot fi înțelese ca efecte secundare:

Simptomele se pot intensifica în timpul utilizării deoarece organismul se „dinamizează”. În cazuri individuale, aceasta poate fi însoțită de durere crescută, dureri musculare și alte reacții. Cu toate acestea, acestea dispar de obicei după o perioadă scurtă de timp. Dacă durează mai mult, nu mai folosiți dispozitivele pentru câteva zile și consultați un medic dacă este necesar.

Ca toate metalele, oțelul folosit în electrozii interschimbabili dsipozitivele medicale keyserie conțin și urme de nichel. În cazul unei alergii severe la nichel, pot apărea, prin urmare, iritații ale pielii.

Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00