Livrare

Produsele comandate pe www.trendlinemedical.ro se pot livra prin curier in orice localitate din Romania. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Trendline Medical. Asiguram livrare si in strainatate. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului. Pentru colete cu volum limitat, este disponibila livrarea la easybox in reteaua Sameday Curier din toata tara.

1. Livrarea comenzilor la Locker Sameday easybox (volum limitat) - GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 Lei Livrarea la orice easybox din Romania este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 300 lei. Pentru livrarea comenzilor de valoare mai mica de 300 lei se va percepe o taxa in suma de 19.99 Lei.

2. Livrarea comenzilor in localitati din Romania - GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 Lei

Livrarea la adresa in orice localitate din Romania este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 300 lei. Pentru livrarea comenzilor de valoare mai mica de 300 lei se va percepe o taxa in suma de 19.99 Lei.

Termenul de livrare standard este:

- 5 zile lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare pana la ora 15:00 si   

- peste 7 zile lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare dupa ora 15:00, precum si in zilele de sambata, duminica sau sarbatori legale.

Termenul de expediere de catre Trendline Medical va fi confirmat pentru fiecare comanda in parte, in functie de disponibilitatea produselor, de volumul general de comenzi si de modul de efectuare a platii. Termenul efectiv de livrare poate fi influentat de durata expedierii de catre curier.

Plată

 Modalitati de plata:

1. Plata ramburs*: in numerar (lei - maxim 5000 ron), pentru livrare la adresa (clienti persoane juridice sau persoane fizice), catre comisionarul care efectueaza livrarea.* 

2. Ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau persoane fizice). In acest caz, se va emite o factura proforma care se va transmite la adresa de e-mail comunicata de catre cumparator. Dupa efectuarea platii, comanda va fi livrata la adresa dvs.

3. Plata online cu card bancar. Aceasta modalitate va permite achizitionarea produselor noastre in deplina siguranta, de oriunde v-ati afla! Tranzactiile se realizeaza in conditii de maxima siguranta – prin intermediul NETOPIA mobilPay. 

4. Plata online via Pay Pal. Aceasta modalitate va permite achizitionarea produselor noastre in deplina siguranta, de oriunde v-ati afla! Tranzactiile se realizeaza in conditii de maxima siguranta – prin intermediul Pay Pal. 

5. Plata cu cardul la easybox . Aceasta modalitate implica procesarea platii prin intermediul Sameday, direct la easybox.

Politica de retur

Fie ca ati facut achizitia ca persoana fizica sau ca persoana juridica, beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.trendlinemedical.ro.
Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.Pentru returnarea unui produs, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.
Trendline Medical poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite direct produsul la sediul nostru (Str. Principală nr. 152, Criștelec, jud. Sălaj - destinatar Trendline Medical SRL), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur. Pentru colete cu greutatea mai mare de 10 kg, costul transportului pentru retur (de la client catre Trendline Medical) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului se calculeaza astfel: 19.99 lei pentru primele 10 kg plus 1 leu pentru fiecare kg suplimentar. Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs. Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Trendline Medical.