0

un salt cuantic în terapia de bioreglare adaptivă

O soluție optimă pentru echipe sportive 
de performanță

Noul medkey - Asistentul tău perfect pentru tratarea durerii. Beneficiază de tehnologie avansată și precizie într-un dispozitiv portabil. Ideal pentru medici, terapeuți și practicieni din domeniul sănătății.

Comandă ACUM

Patru MODURI diferite

varietate imensă de aplicații de tratament

Bioreglare
în această selecție medkey funcționează cu impulsuri bidirecționale și adaptate. Un total de 30 de programe speciale sunt disponibile aici.
Diagnostic
în modul de diagnosticare, valorile numerice vă arată unde o terapie promite cea mai bună șansă posibilă de succes.
Documentație
documentați succesul cu medkey și tableta. 
Documentația exactă Înregistrați cât timp, cât de bine și ce zone ați tratat.
Key-Phoresis
este o variantă simplificată și dezvoltată de iontoforeză. Permite utilizarea agenților externi acizi și bazici în terapia cu medkey.

Cum funcționează terapia CU IMPULSURI BIOADAPTIVE

 Tehnologia permite măsurători constante ale rezistenței pielii și țesuturilor. Fiecare impuls de terapie este adaptat în mod individual la situația corpului.
 Scopul terapiei este ameliorarea rapidă a durerii acute sau cronice și îmbunătățirea funcțională a disfuncțiilor musculare și organice.

DESCOPERĂ

A

B

C

D

E

F

Rafinament în fiecare detaliu

A) ​​Stație de încărcare (smartphone)

încărcați acum și smartphone-ul cu stația de încărcare prin inducție. Puneți-l doar pe partea din față, și bucurați-vă de această funcție 2 in1

B) ​​Stație de încărcare (dispozitiv)

medkey este încărcat wireless prin inducție. Conectarea complicată, verificarea stării corecte și verificarea stării de încărcare sunt de domeniul trecutului. Doar setați și încărcați.

C) ​​Electrod Key-Phoresis

aceast inel de contact este necesar pentru modul key-phoresis ca și contra-electrod. Îl atingeți automat când utilizați medkey, contactul dvs. declanșează efectul de electrod. Pentru a face cercul, trebuie să existe contact cu pielea cu pacientul prin atingere.

D) LED de stare de încărcare

banda LED luminoasă de pe stația de bază vă arată când medkey este complet încărcat.

E) Ecran IPS full touch

datorită noului afișaj IPS full-touch, medkey poate fi operată intuitiv. 
Derulați și glisați cu ușurință prin dife​ritele meniuri și blocați afișajul exact când doriți. Fiecare intrare este confirmată de un feedback de sunet și vibrație - bineînțeles doar dacă doriți.

F) Electrod schimbabil

sistemul de cap interschimbabil este robust și ușor de utilizat. Datorită diferitelor capete interschimbabile incluse în setul profesional, medkey este deosebit de flexibil. În acest fel, puteți decide cu ușurință ce cap interschimbabil va fi folosit pentru terapia respectivă.

Documentați cursul terapiei cu scanerul 
Highpro și tableta

Tehnologia bateriei 
Li-ion
DimensiunI: 195 x 55 x 38 mm 
(L x l x H)
Durată de funcționare până la 12h
Greutate: 220 g
Ecran IPS full touch de 2,4 inch​i
Î​ncărcare prin inducție
Tensiun​e de încărcare: 
5V +/- 0.5V max.
Timp de încărcare: aprox.180 de minute

 ​​domenii de aplicare

Cu parametri individuali

medkey vă oferă 30 de programe fixe prestabilite cu care puteți trata un număr mare de indicații. Cu toate acestea, îl puteți personaliza pe cât posibil folosind parametri personali. În calitate de profesionist cu experiență, setați parametrii preferați pe tabeltă  și transferați-i în medkey. Acest lucru vă permite să vă adaptați dispozitivul la nevoile dvs. și să extindeți gama de funcții pentru a include setările personale preferate.

Utilizare mobilă

medkey este extrem de la îndemână și poate fi folosit oriunde. Datorită materialelor noi, este extrem de robust, iar durata de viață a bateriei a fost îmbunătățită până la 12 ore. Aceasta înseamnă că cea mai recentă generație keyserie este predestinată utilizării mobile, de exemplu pentru terapia durerii în sporturile de înaltă performanță direct la fața locului.

De tine sau de echipa ta

Dacă doriți, medkey vă va ghida pe dumneavoastră și echipa dumneavoastră conform specificațiilor pe care  aveți. Angajații sunt ghidați prin terapie și văd în direct pe tabletă unde sunt cele mai bune puncte de acces. Tableta vă ajută cu o documentare precisă a terapiei medkey și bibiloteca media integrată cu videoclipuri memorabile despre procesul de tratament.

Îmbunătățește EFECTUL ingredientelor active cu 
KEY-PHORESIS

Acest mod vă permite să aplicați ingrediente active din creme și alți agenți externi în straturile mai profunde ale pielii, îmbunătățind astfel efectul acestora de mai multe ori

DESCOPERĂ

alegeți medkey în designul preferat

Elegant în negru și antracit, cu electrod inel periat și afișaj întunecat.
De înaltă calitate în alb, negru și gri, cu electrod inelar lustruit lucios și afișaj întunecat.
Fin echilibrat în alb și gri, cu electrod inelar lustruit lucios și afișaj alb

Componentele
adiționale

Datorită diferitelor capete interschimbabile, medkey este extrem de flexibil. Utilizați capul interschimbabil standard, scanerul revoluționar Highpro sau capul interschimbabil piepten complet reproiectat, care asigură un contact și mai bun. Sunt disponibile și accesoriile noastre interschimbabile dovedite Trigger, Matrix, Connector și Fascia-Flow.

DESCOPERĂ

Smartphone fară baterie?
Nici o problemă

medkey este încărcat prin inducție. Conectarea complicată, verificarea stării corecte și verificarea stării de încărcare sunt de domeniul trecutului

Viitorul terapiei încape în palma mâinii d-voastră

Tot ce trebuie să faci este să accesezi. Din ce în ce mai multe clinici, precum și medici rezidenți și terapeuți optează pentru medkey și, prin urmare, pentru performanțe înalte vizibile! Vei fi uimit de câtă putere încape în mâna dumneavoastră. Pentru că medkey împinge limitele a ceea ce era anterior posibil din punct de vedere tehnic în domeniul terapiei cu impulsuri bioadaptative. Nu vrei să mai aștepți? Apoi aranjați o întâlnire fără caracter obligatoriu cu noi sau comandați medkey direct în magazinul nostru online.

Programează-te Comandă ACUM
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00