0

Electroterapia ​revizuită

HIGH-TECH MADE IN SWITZERLAND

Auto-tratamente revoluționare cu frecvențe înalte ușor de aplicat

Cercetat și testat în studiile de la Universitatea Tehnică München

Eliberați tensiunea și ameliorați durerea instant

POWERTUBE®

Sănătatea în mână ta

Analgezicul viitorului

Un dispozitiv medical inovator și versatil pentru terapia durerii. Tubul din metal pretios (aur 24 karate sau argint 925) este extrem de robust și durabil. Manevrarea sa în autotratamente este simplă și sigură. Prin urmare, este o metodă de autoterapie inovativă și pentru medici sau terapeuți, precum și pentru utilizatori casnici

COMANDĂ ACUM

Tratamente INOVATOARE și pentru medicina veterinarĂ

POWERTUBE® este potrivit pentru terapia de sine stătătoare, precum și complementar tratamentelor medicale convenționale sau alternative. După mai mult de 20 de ani de utilizare, încă nu sunt cunoscute interacțiuni sau efecte secundare. Medicii veterinari și terapeuți ai animalelor  beneficiază deja de manipularea și tratamentul intuitiv cu o varietate de opțiuni de aplicare.

COMANDĂ ACUM

CARE ESTE SPECIALITATEA TA

Indiferent dacă ​POWERTUBE® este folosit de profesioniști în sănătate și wellness, ​personal în familie sau de sportivi, vă sporește munca ca practician. Soluția rezistenței și performanței

medici

stomatologi

uz casnic

chiropracticieni

veterinarî

Cuțitul elvețian printre dispozitivele de terapie

Tubul din metal prețios extrem de robust și durabil impresionează prin manevrarea sa simplă și sigură. Prin urmare, este o metodă de terapie inovatoare și durabilă nu numai pentru medici și terapeuți. POWERTUBE® poate fi folosit atât ca terapie de sine stătătoare, cât și ca supliment la tratamentele medicale convenționale începute deja.

De asemenea, în medicina veterinară există din ce în ce mai mulți utilizatori entuziaști care au reușit să documenteze niște rezultate incredibile ale terapiei la pacienții lor cu patru picioare.
Datorită abordării sale intuitive de terapie, POWERTUBE® oferă, de asemenea, utilizatorilor neexperimentați și în special persoanelor în vârstă cu mobilitate restrânsă opțiuni de tratament neimaginate până acum - și totul din confortul propriei case!

O soluție puternică pentru gestionarea durerii și îngrijirea personală a sănătății.

GOLD

POWERTUBE® 
în versiunea placată cu aur convinge prin cea mai bună conductivitate și un design nobil

COMANDĂ ACUM

SILVER

Versiunea argintie a dispozitivului medical oferă aceleași funcții ca și versiunea aurie, dar are un preț semnificativ mai mic

COMANDĂ ACUM

POWERTUBE® este disponibil în două versiuni diferite. Ambele dispozitive sunt identice în ceea ce privește structura tehnică și forma. Experiența a arătat că varianta aurie este ​deosebit de populară în rândul femeilor corespunzătoare elementului de încălzire al aurului (simbol al soarelui). Versiunea argintie nu atrage doar pacienții de sex masculin datorită aspectului său, ci și datorită utilizării elementului de răcire ​argintiu (simbol al lunii). Ambele dispozitive sunt, de asemenea, disponibile împreună într-un set de practică elegant.

Electroterapia ​revizuită

HIGH-TECH MADE IN SWITZERLAND

indif​erent unde te afli

Un dispozitiv medical ultramodern de terapie de înaltă frecvență - practic, ultraportabil și resistent

POWERTUBE®

Studii și eficiență

Dieferite studii medicale internaționale documentează eficacitatea tehnologiei de înaltă frecvență revoluționară dezvoltată de electroinginerul elvețian Martin Frischknecht în 2003. Prof. Dr. Parlar, de la Universitatea Tehnică din München explică în prelegerea sa efectul exact al terapiei POWERTUBE®. În anul 2008, el a condus și a publicat deja studiul său științific. Oferind, de asemenea, o explicație pentru profani despre modul în care corpul uman reacționează la terapia inovatoare, de înaltă frecvență. Toate efectele descrise de Prof. Dr. Parlar au fost observabile după o singură aplicare, pe termen scurt, a dispozitivului.

ALTE STUDII INTERNAȚIONALE

Rolul tratamentului netermic cu electricitate scăzută asupra eliminării clorofenolilor din corpul uman

Studiu clinic internațional al PowerQuickZap® și POWERTUBE® ca un nou mod de terapie în hipertensiune arterială și diabet (un studiu randomizat controlat)

Studiu proteomic asupra răspunsurilor celulare la câmpul electric scăzut non-termic la Saccharomyces cerevisiae

Indicare a tratametului electronic netermal scăzut la reducerea concentrațiilor staționare de cadmium

principiul simbolic de funcționare

Dispozitiv medical de terapie de înaltă frecvență ​pentru tratamentul durerii

POWERTUBE®

tehnologiE modernă 
testată și certificată 

POWERTUBE® este placat cu aur sau argint ​pentru o igiena optimă și un contact perfect cu piela. Aparatul funcționează cu o tensiune de 9V și frecvențe de ieșire stabile. Datorită faptului că, POWERTUBE® funcționează cu tensiune alternate (AC) și nu transportă metale grele în corp prin efectul galvanic. Cele trei frecvențe de tratament cu tonurile asociate se bazează pe principiul Fibonacci și pot fi simțite doar de utilizator sub forma unei ușoare senzații de furnicături sau pulsație. Secvențe de programe sunt complet automatizate (3 pași) și se opresc după finalizarea ultimei frequențe cu un semnal acustic.

COMANDĂ ACUM

Timp de tratament flexibil selectabil între 3 și 21 de minute. 
Aparatul se oprește automat după 5 minute după finalizarea programului

3 frecvențe de terapie consecutive care se schimbă automat. Afișaj LED pentru timpi și etapele de terapie. Reporniți tratamentul cu o singură apăsare de buton

Ajustarea timpului și pornirea/ oprierea dispozitivului este extrem de simplă. De aceea este  potrivită și pentru pacienții în vârstă sau cu dezabilități

Dispozitivul functionează cu baterie sau acumulator de 9 V* pentru o funcționare independentă fară timp de aștepatare pentru reîncărcare

Semnale acustice clare la apăsarea butoanelor, la schimbarea  frecvențelor individuale, și după terminarea programul de terapie

Durată de viață a bateriei de câteva zile, în funcție de durata tratamentelor individuale de terapie 

POWERTUBE® Precizie și calitate 

Certificare ISO 13485 CE 0482
TGA ARTG 299970
Certificat Health Canada
Fabricat în Elveția 

Dimensiuni: lung. 18 cm, diam. 3,1 cm
Greutate: aprox. 1100 gr
Clasificare medicală: BF
Dispozitiv medical clasa 2 A

* Vă rugăm să urmați instrucțiunile noastre cu privire la tipurile și mărcile de baterii pe care le recomandăm pentru a nu pierde garanția. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru daunele produse cauzate de scurgerile bateriei în inferiorul dispozitivului

Există în principiu trei diferite metode de tratament​ cu POWERTUBE®:

A) tratamente punctuale

B) tratamente paralele

C) tratamente diagonale

A) Tratamente punctuale

După cum sugerează și numele, tratamentul implică aplicarea directă pe zona dureroasă. Electrodul portabil poate fi folosit pentru a ajunge mai ușor la puncte de tratament greu accesibile. În caz normal, partea superioară a dispozitivului (capul de tratament) este aplicată direct pe punctul dureros. În mod ideal, ar trebui să încercați să tratați jumătatea stângă a corpului cu mâna dreaptă și invers. Dacă punctul de tratament se află pe axa centrală a corpului, nu contează în ce mână se ține dispozitivul.

B) Tratamente paralele

Există doar două variante diferite ale acestei metode de terapie. Tratamentul "de la mână la mână" (cu și fără electrod), precum și tratamentul "de la picior la picior" cu ajutorul electrodului. În ultima variantă, întreaga zonă pelviană și sistemul musculo-scheletic inferior sunt acoperite. În tratamentele "mână la mână", frecvențele stimulează zona brațului și a umerilor, precum și o parte a corpului superior.

C) Tratamente diagonale

Tratamentele diagonale oferă cel mai mare număr de opțiuni ale aplicațiilor terapiei. În acest caz, tratamentul se efectuează cu sau fără ​electrod. De exemplu începând cu mâna stângă tratați partea dreaptă al corpului și invers. Această metodă este foarte eficientă deoarece acoperă părți mari ale corpului și astfel are un efect eficient. Cele mai importante tratamente în diagonală includ: mână la picior, mână la gât, mână la tâmplă, mână la umăr etc. 
IMPORTANT
Electrodul este întotdeauna folosit ca ajutor atunci când mâna care ține dispozitivul medical are dificultăți în a ajunge la punctul de tratament. La utilizarea ​electrodului este important să țineți în mână dispozitivul fără a aplică capul de tratament pe alte părți ale corpului pentru a asigura un flux optim de curent.

Dipl. Inginer 
Electronică

Martin FrischknecHt

"Orice boală poate fi vindecată. Singura întrebare este CUM?"

Martin Frischknecht a fost întotdeauna nemulțumit de efectul limitat al zapperelor convenționale, potrivit Huldei Clark - ei încearcă doar să omoare invadatorii nedoriți, cum ar fi viruși, bacterii și paraziți. Pentru el, este mult mai important să lucrezi asupra mediului organismului și să-l readuci în echilibrul său natural. Orice altceva, după părerea lui, va avea apoi grijă de la sine. Martin crede cu fermitate că dispozitivul său medical poate trezi în oameni conștientizarea că sănătatea este la fel de importantă ca armonia și pacea. 

În cartea sa, el descrie impresionant conexiunile dintre tehnologia QUICKZAP®/POWERTUBE® și legile naturii și dezvăluie legile logice, matematice care stau la baza legendarului și mult discutat dispozitiv de terapie. Martin este și rămâne un credincios ferm și spune clar: 

"păstrați pretutindeni speranța. Fără speranță, ești pierdut. Ascultă-ți inima mai mult decât mintea." 

Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00