0

impulsuri bioadaptive pentru autoterapie sigură și eficientă

La îndemână pentru
dureri acute și cronice

Luați sănătatea în propriile mâini și să efectuați terapia medicului sau a terapeutului dvs. acasă sau "on tour"! 
Sanakey vă oferă această posibilitate. În special pentru utilizarea de către pacienți, dispozitivul medical are ca scop ameliorarea durerii acute și cronice și sprijinirea regenerării rapide. Dispozitivul la îndemână se bazează pe terapia noastră cu impulsuri bioadaptative care are o influență pozitivă asupra sistemului nervos vegetativ și, prin urmare, asupra proceselor de adaptare proprii ale organismului. Acest lucru întărește sistemul imunitar și arată organismului o modalitate de a se ajuta singur.*

Comandă ACUM

Două moduri de aplicare 

pentru sănătatea holistică

Bioreglare Adaptivă

În acest mod, terapia sanakey funcționează cu impulsuri bidirecționale și adaptate. În total sunt 5 diferite programe disponibile, și permite tratarea dureri acute și cronice

MAI MULT 

Key-Phoresis

O varianta avanțată și simplificată a inotoforezei este folosită pentru a ajuta unguentele, cremele, dar și produsele cosmetice să pătrundă mai repede și mai adînc în piele și să susțină efectele acestora. 

MAI MULT 

eficiență și performanță într-un
dispozitiv high-tech ultra-portabil

1.Livrarea impulsului
Primul impuls este emis de către dispozitivele 
keyserie de îndată ce există contact cu pielea
2.Absorbție de către corp
Acest impuls ajunge sub piele doar la zecime de milimetru. Receptorii pielii procesează stimulul aparatului.
3.Transmiterea  impulsului
După ce impulsul a fost primit de către organism, informația este transmisă la nivelul coloanei vertebrale și neuroumorale.
4.Adaptarea si livrarea
„Reacția de răspuns” sub forma unei modificări a proprietăților de amortizare a țesuturilor este măsurată de dispozitiv. 
Livrarea reînnoită a impulsului este apoi adaptată la acest „răspuns al corpului”.
AFLĂ MAI MULTE

BENEFICII ALE TERAPIEI CU IMPULSURI BIOADAPTIVE

 Tehnologia permite măsurători constante ale rezistenței pielii și țesuturilor. Fiecare impuls de terapie este adaptat în mod individual la situația corpului.
 Scopul terapiei este ameliorarea rapidă a durerii acute sau cronice și îmbunătățirea funcțională a disfuncțiilor musculare și organice.

DESCOPERĂ
Datorită dimensiunii și bateriei de lungă durată, dispozitivul keyserie este un partener demn de încredere pentru fiecare sportiv de ​înaltă performanță. La fel puteți să folosiți sanakey de acasă, dar și în călătoriile dumneavoastră. Beneficiați de un dispozitiv medical profesional clasa II-a, care este certificat de către TÜV Germania pentru uz casnic.

Autoterapie 
Acasă 

Exact unde vă simțiți confortabil, aplicarea sanakey se poate face ușor și în siguranță. Tratați-vă pe dumneavoastră sau chiar pe cei dragi exact când și unde simțiți nevoia. Datorită operațiunii intuitive și literaturii furnizate, aplicația sanakey este simplă și rapidă. Aveți posibilitatea să vă tratați singur, cât și de către o rudă sau un prieten.

Scopuri 
profesionale 

sanakey este gata de utilizare în hobby-uri și sporturi de înaltă performanță, eficient și de încredere. Dispozitivul este deosebit de util, ceea ce îl face ușor de transportat și utilizat. ​De aceea un număr mare de sportivi profesioniști îl folosesc de ani de zile cu resultate deosebite înainte sau chiar în timpul antrenamentelor și competițiilor

În călătorii 
și pe drum 

Pentru călătorii fără griji sanakey este, de asemenea, un partener loial. Datorită duratei lungi de viață a bateriei și încărcării rapide și ușoare prin USB, poate fi utilizat convenabil. Dispozitivul poate aplica tratamente până la 6 ore continuu și este gata de utilizare din nou în max. 2 ore. Indiferent unde sau când aveți nevoie!

pentru o autoterapie eficientă și ușoară 
la domiciliu sau chiar în călătorii

exemple de ​aplicare

Sistemul 
musculo-scheletal
De exemplu: dureri musculare și dureri articulare

Aproape toată lumea este familiarizată cu plângerile sistemului musculo-scheletic. Fie pentru indicații acute sau c​ronice - sanakey a fost dezvoltat pentru aceasta.

 • leziunile sportive
 • durerile de spate
 • durerile articulare
 • disfuncțiile musculare
 • tensiuni musculare
 • durere de genunchi
 • durere de umăr
 • torticolis-gât înțepenit
Sistemul 
nervos

De exemplu: 
durere de cap

Datorită modului în care funcționează, aplicația sanakey este potrivită pentru probleme ale sistemului nervos, de exemplu dureri de cap. În cazurile acute, tratamentul local este adesea suficient pentru a obține o ușurare. Afecțiunile cronice pot necesita cicluri de tratament mai lungi. Vă rugăm să clarificați întotdeauna cauza cu medicul d-voastră. Puteți utiliza, de obicei, dispozitivul keyserie la sfatul lor.*

Tulburări funcționale
Dureri 
acute și cronice

Cu posibilitatea de a stabili diferite programe de tratament în sanakey, pot fi urmărite diferite obiective. Dispozitivul poate fi folosit și pentru a îmbunătăți funcția și a atenua durerea în bolile cronice. Fiecare cerere se bazează pe reclamațiile curente. Această zonă de reclamație este apoi tratată într-un mod definit cu dispozitivul.*

Îmbunătățește EFECTUL ingredientelor active cu 
KEY-PHORESIS

Aplicați ingrediente active din creme și alți agenți externi în straturile mai profunde ale pielii, îmbunătățind astfel efectul acestora de mai multe ori

DESCOPERĂ

Pentru prevenire și reclamații minore

Auto-tatamentele cu sanakey sunt ușor de înțeles, iar setarea este foarte intuitivă. Instrucțiunile de operare, descrierea terapiei și videoclipul vă vor ajuta și la manipulare. Expertul nostru în terapie vă va ajuta și cu întrebări speciale despre tratament. 

Principiul de acțiune al terapiei de impuls bioadaptativ funcționează aproape fără efecte secundare. Cu toate acestea, trebuie să rețineți contraindicațiile și, dacă este necesar, să vă consultați medicul sau terapeutul.*

Utilizarea terapiei medicale în uz casnic

Dacă vă continuați terapia medicală cu sanakey acasă, medicul sau terapeutul dumneavoastră vă va ajusta dispozitivul sau vă va da sfatul corespunzător. Dacă aveți întrebări despre funcționare, instrucțiunile de utilizare, descrierea terapiei puteți apela și la ora noastră de consultare care vă va ajuta, de asemenea.*

Pentru o viață 
sănătoasă și activă

soluția perfectă pentru toți profesioniștii și cei pasionați de sănătate

A

B

C

Tehnologie de ultimă generație
într-un design șic și elegant

A) Electrod schimbabil

Sistemul de cap interschimbabil este robust și ușor de utilizat. Datorită diferitelor capete interschimbabile, care sunt disponibile separat, sanakey-ul dumneavoastră este deosebit de flexibil. În acest fel, puteți decide cu ușurință ce cap interschimbabil va fi folosit pentru terapia respectivă.

B) Electrozi laterali de Key-Phoresis

Electrozii laterali sunt necesari pentru modul Key-Phoresis ca și contraelectrozi la electrodul capului interschimbabil. Îi atingi automat când folosești sanakey, contactul tău declanșează efectul de electrod. În cazul aplicării unei alte persoane contactul cu pielea este necesar pentru a completa cercul.

C) Baterie litiu-ion și display TFT

sanakey are o baterie litiu-ion de înaltă calitate care permite până la 6 ore de timp de tratament per încărcare și este foarte durabilă datorită gestionării încărcării.

Tehnologia bateriei Li-ion
Dimensiuni:185 x 51 x 28 mm 
Aprox. 6h timp de funcționare
Greutate
180g
Ecran tactil TFT de 2,2 inchi
Reîncărcare USB
Tensiune de încărcare: 
5V +/- 0.5V max.
Timp de încărcare: aprox. 180 de minute

High-Tech
Made in Germany

Componente opționale

Oferim diverse capete interschimbabile și alte accesorii pentru sanakey-ul dumneavoastră. Toate capetele interschimbabile pot fi schimbate folosind un sistem de click, ceea ce face ca dispozitivul dvs. keyserie să fie extrem de flexibil. În acest fel, puteți adapta cu ușurință terapia sanakey la tratamentul dorit.

Descoperă

FASCIA FLOW

pentru fascie și punctele
de declanșare

Fascia-Flow este extensia perfectă pentru sanakey-ul dumneavoastră. Aceasta vă permite să combinați terapia manuală pentru fascie și punctele de declanșare cu terapia de impulsuri bioadaptativă dovedită. Tratați-vă și mai aproape pe dvs., cu acuratețe maximă la cel mai înalt nivel de precizie. Fascia-Flow poate fi, de asemenea, combinat cu modul Key-Phoresis, permițându-vă să aplicați unguenți mai repede și mai profund în țesut. Astfel creșteți eficacitatea și efectul unguentelor. Forma sa specială de prindere pentru degetul mare optimizează aplicarea tratamentului.

Comandă ACum

Manual de utilizare

Vă oferim instrucțiunile de utilizare pentru sanakey-ul dumneavoastră aici în versiunea curentă ca fișier PDF pentru descărcare. Manualul include următorul conținut:

 • definiție și informații generale
 • scopul livrării
 • manipulare
 • îngrijire și curățare
 • mesaje de eroare și manipulare
 • service și reparații
 • garanția
 • și pierderea garanției
 • returnare și eliminare
 • anexă: informații tehnice
 DESCARCĂ ACUM

* Înainte de a începe un tratamenet cu sanakey, vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu terapeutul și lăsați-l să vă explice tratamentul pentru domeniul dvs.de aplicare.

Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00